انا لله و انا الیه راجعون

انا لله و انا الیه ...

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت پژوهشگر برجسته و دانش آموخته‌ی دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه‌ی آبیاری و کشاورزی
"محمود وائلی زاده" پیش‌کسوت و پژوهشگر شبکه آبیاری دز و دانش‌آموخته‌ی دانشگاه شهید چمران اهواز پس از عمری مجاهدت علمی و خدمت به کشاورزی منطقه شمال خوزستان به علت کهولت سن درگذشت.
وی فارغ‌التحصیل  مقطع کارشناسی مهندسی کشاورزی در سال 1338 از دانشکده‌ی کشاورزی دانشگاه جندی‌شاپور( دانشگاه شهید چمران اهواز فعلی) بود که طی دوران خدمت کاری خود در عناوین مهمی همچون رئیس اداره توزیع آب شبکه آبیاری دز، مشاور امور آب و کشاورزی شرکت بهره‌برداری شمال خوزستان و سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد دزفول، خدمات شایان توجهی را به حوزه آب و کشاورزی کشور ارائه داد.

انجمن دانش آموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز این ضایعه غم انگیز را به دانشگاهیان و خانواده محترم این فرهیخته گرامی تسلیت عرض می نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاه ها 0

دیدگاهی ثبت نشده.
افزودن