فراخوان برگزاری پنجمین جشنواره خاطره‌نویسی دفاع مقدس

فراخوان برگزاری پنجمین جشنواره خاطره‌نویسی ...

به مناسبت ۲۲ اسفندماه "بزرگداشت روز شهدا" پنجمین جشنواره خاطره‌نویسی دفاع مقدس برگزار می‌شود.

ازجمله محورهای این جشنواره می‌توان به پزشکی و امدادرسانی، اعزام به جبهه، پشتیبانی و جمع‌آوری کمک‌های مردمی، آزادگان و خانواده‌های اسرا، مهاجرت و جنگ‌زدگی، زنان در هشت سال دفاع مقدس، خاطرات جانبازان، خاطرات رزمندگان در ۸ سال دفاع مقدس، دیدگاه رزمندگان نسبت به شهادت، خانواده‌های شهدای دفاع مقدس، مدافعین حرم، شهدای طریق الحسین، شهدای تروریستی و شهدای منا اشاره کرد.

دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه می‌توانند در مسابقه شرکت نمایند. همچنین محدودیتی برای تعداد آثار وجود ندارد.

به‌منظور معرفی و حمایت از نویسندگان استانی، آثار برگزیدگان در قالب کتاب چاپ و انتشار خواهد شد.

آدرس دبیرخانه شماره ۱ اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه ۲ اهواز، فلکه آخر اسفالت بین اتوبان پنجم مهران، خیابان شهید موسوی و دبیرخانه شماره ۲ به آدرس دانشگاه آزاد اسلامی اهواز، ستاد شاهد و امور ایثارگران، است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توان با شماره‌های ۰۹۱۶۵۸۳۳۳۸۵ و ۰۹۱۶۶۱۱۱۴۹۸ تماس گرفت.

محل تحویل آثار دفاتر ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه‌ها می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاه ها 0

دیدگاهی ثبت نشده.
افزودن